Duurzame en milieubewuste middelen

Veel autopoetsbedrijven werken met krijthoudende ingrediënten of producten uit de petrochemie. Het risico van het gebruik van deze producten, door de vullende eigenschap, is dat krassen niet definitief verwijderd worden. Tevens hebben krijthoudende producten de eigenschap om zwarte kunststof delen wit uit te laten slaan. Wij werken met producten op waterbasis om het bovenstaande te voorkomen.

WAXGUARD LAKVERZEGELING

example_auto_lakverzegeling_550pxWaxGuard is een unieke lakverzegeling voor uw auto. Het geeft een duidelijk zichtbare hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.

OZON BEHANDELING

example_auto_ozonbehandeling_550pxWij maken gebruik van Vaportek Restorator apparatuur. Het resultaat is een permanent stankvrije auto. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de geur van honden, rook of braaksel. Een perfect resultaat wordt alleen bereikt als de auto eerst zeer grondig is gereinigd.

KOPLAMP REVISIE

example_auto_koplamp_revisie_550pxDoffe koplampen? Wij behandelen de koplampen zodat deze er weer als nieuw uitzien. Door gebruik te maken van specifieke middelen verwijderen we dofheid en herstellen we de originele kleur.

ONTSTICKEREN

example_auto_ontstickeren_550pxHet verwijderen van stickers is een lastige klus. De kans op schade is erg groot. Wij kunnen op verschillende manieren stickers verwijderen. Dit doen wij altijd met uiterste zorg en precisie. Het resultaat is een sticker- en lijmvrije lak.

LEDER BEHANDELING

example_auto_leerbehandeling_550pxBij deze behandeling wordt het leer intensief gereinigd en alle aanwezige oude conditioners en vervuiling verwijderd. Het is dan wel zaak dat er 2 lagen conditioner aangebracht worden.

MOTOR REINIGEN

example_auto_motor_reinigen_550pxTijdens het wassen maken wij uw motor schoon van olie en stofresten. Dit gebeurt met uiterste precisie zonder dat er enige water in de belangrijke componenten van de motor komt. Door uw motor daarnaast ook vetvrij te maken ziet uw motorblok er weer uit als nieuwe.

AUTO WASSEN

example_auto_wassen_550pxUw auto wordt gereinigd met milieubewuste wasmiddelen waarmee wij zoveel mogelijk boomhars, roet en vuil van verwijderen. Dit gebeurt in combinatie met een warme hogedrukspuit zodat we de meeste vuil eenvoudig verwijderen.

INTERIEUR REINIGING

example_auto_interieur_reiniging_550pxEen goede interieurreiniging is al een behoorlijke klus want het vuil gaat vaak tussen alle naden en kieren zitten. Wij gebruiken speciale luchtgereedschappen om het vuil uit alle kieren te halen en op te zuigen. Alle panelen en onderdelen worden bij een interieurreiniging grondig gereinigd, bijna elk korreltje zand wordt verwijderd. Van kofferbak tot onder het dashboard, alles wordt aangepakt.